Doneren

UNITED013 bestaat pas sinds februari 2018. Deze jongerendienst wordt georganiseerd in een club in Tilburg. Het doel is om christelijke jongeren te laten groeien in hun leven met Jezus. Daarbij focussen we ook op niet-christelijke jongeren met het doel het evangelie bekend te maken. Voorheen bestond er geen initiatief wat jongeren op deze manier kennis liet maken of liet verdiepen in hun geloof met Jezus. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we dit al twee keer hebben kunnen doen. In een club, midden in het centrum van Tilburg.

UNITED013 wordt georganiseerd door Stichting Christelijke Evenementen in Tilburg. Wij hebben geen winstoogmerk en zijn volledig afhankelijk van giften. Dat maakt het vaak spannend om een volgende editie financieel rond te krijgen. Als je ons een financieel wilt steunen dan zijn we je daar ontzettend dankbaar voor!

Hoe kun jij impact maken in Brabant?

Je kunt eenmalig doneren maar daarnaast kun je ook een 'Vriend van UNITED013' worden door maandelijks, 1x per kwartaal of 1 per jaar te doneren. Dat hoef je natuurlijk niet zelf te onthouden en over te maken 😉 Als je nu eenmalig doneert via iDeal en toestemming geeft om te incasseren dan doen wij dat op de door jou aangegeven termijnen.

Doneren kan ook direct op onze bankrekeningnummer: NL66INGB0008464604 ten name van Stichting Christelijke Evenementen Tilburg.

UNITED013 heeft een culturele ANBI-status. En, omdat deze is toegekend door de Belastingdienst, is jouw gift aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting voor 125%! Dat maakt geven natuurlijk nóg leuker. 🙂

We sturen je trouwens aan het begin van het kalenderjaar een herinnering dat je aan ons gedoneerd hebt. Dan weet je zeker dat je deze gift niet vergeet op te geven.

-Team UNITED013Image

Vul jouw gegevens hieronder in en kies een bedrag om te doneren.