VISIE VAN UNITED013

Connect

In de regio Tilburg zijn voldoende kerken maar er is (relatief) weinig interkerkelijk contact tussen jongeren. (leeftijdscategorie 15-25 jaar) Het werkt verfrissend om elkaar te ontmoeten om over kerkmuren heen te kijken en met elkaar te praten over onze geloofsbeleving. Daar focussen we ons op! Dit zal met name tijdens de borrel achteraf zijn. Bij deze verbinding is ook van belang dat de vrijwilligers zoveel mogelijk uit de directe regio komen. Dit omdat we UNITED013 met elkaar en voor elkaar doen.

Celebrate

Ons streven is een geheel tot nagenoeg geheel professioneel evenement neer te zetten. Het evenement moet staan als een huis met ruimte voor persoonlijkheid/eigenheid. Ieders inzet wordt gewaardeerd en er moet gelegenheid worden gecreëerd om te groeien in een bepaalde rol. Deze kwaliteitseis geldt voor alle rollen maar in het bijzonder voor:

  • Preek
  • Presentatie
  • Worship
  • Techniek
  • Visuele communicatie en marketing

Wij geloven dat we op deze manier zoveel mogelijk ‘stoorzenders’ kunnen elimineren zodat de focus niet naar stoorzenders uitgaat maar naar Jezus!

Inspire

Door op een laagdrempelige en uitnodigende manier mensen te vertellen over Zijn verhaal hopen we te inspireren. Daarnaast geloven we in de kracht van gebed, we willen bidden voor een verandering in de levens van mensen. We willen laten zien dat Jezus enerzijds vertelt over een wereld die waanzinnig toe is aan verlossing. Uitbuiting, slavernij, leugens, e.d. zijn helaas nog steeds niet uitgebannen in deze wereld. Het andere verhaal van Jezus is daarom misschien nog wel veel belangrijker, wij kunnen door Hem en met Zijn wijsheid verschil maken in deze wereld. Als voor een bezoeker tijdens UNITED013 een eerste ontmoeting is met God willen we ondersteuning bieden waar mogelijk. Er is een ministryteam die tevens kan doorverwijzen. Bezoekers met vragen als “hoe/waar kan ik verder groeien” en “Ik geloof, wat nu?” moeten opgevangen kunnen worden en verwezen worden naar regionale kerken, alpha cursus en online bronnen zoals ikzoekgod.nl en mijnkerk.nl. Indien een bezoeker dat wenst kan er contact worden onderhouden.

Wil jij de volgende editie meewerken in de organisatie? Stuur ons dan even een bericht!

>> Neem contact met ons op

>> Download Missie/Visie (PDF)
insta-kerst-united013

Wij vertellen het kerstverhaal aan de hand van Instagram posts en stories. Hoe vet is dat? Precies! Daar wil je bij zijn en dat kan. Op 15 december om 19:30u starten we in het Klasse Theater in Tilburg


Image

Ruud en Eloïse  (organisatie UNITED013)
© Hendrik Raamstijn 2018
Vragen over het christelijk geloof?

Check de volgende sites:

ikzoekGod.nl

alpha-cursus.nl

StudentAlpha Tilburg

e-pastoraat.nl