Kerstshow: Instakerst

“Wat als het kerstverhaal zich vandaag de dag zou hebben afgespeeld? Hoe zou dat zijn gegaan” Met deze vraag zijn we aan de slag gegaan en hebben we een hedendaagse kerstshow in elkaar gezet met het eeuwenoude verhaal als basis. Aan de hand van Instagram en bijpassende muziek wordt het verhaal opnieuw verteld.

Datum, tijd, locatie en kosten

Hier wil je natuurlijk bij zijn en het goede nieuws is: dat kan! Op 15 december om 19:30u starten we in Club Smederij in Tilburg. Om 19:00u gaan de deuren open. Voor dit prachtige event hoef je niet te betalen maar uiteindelijk kost het natuurlijk wel iets. Donaties zijn hard nodig. Doneren kan via: www.united013.nl/doneren

Hoe ziet de avond eruit?

Nina den Hartog (winnares Idols 2016), Tim den Hartog (jup, de broer van Nina!) en Lucas Eli (rapper) verzorgen samen met de vaste [UNITED013]-band het muzikale deel. Deze band bestaat uit muzikanten van de Rockacademie en het conservatorium. Wilke Stuij (EO BEAM) zal de avond presenteren en het kerstverhaal op een eigentijdse manier vertellen. Naderhand zal er gelegenheid zijn om met elkaar nog warme chocomel te drinken!

Mede-organisator Ruud Hoevenaar vertelt

Ruud Hoevenaar is initiatiefnemer van deze show en is zeer enthousiast over het concept: “Het is gewoon heel mooi dat we het kerstverhaal dat ruim 2000 jaar oud is in een hip jasje kunnen gieten zonder aan de inhoud af te doen. Het kerstverhaal in zijn pure vorm is eigenlijk te bizar voor woorden maar wel ontzettend mooi. Dat willen we graag laten zien, specifiek aan jongeren en studenten. Daarom hebben we gekozen om het verhaal te vertellen aan de hand van Instagram posts en stories met bijpassende muziek.”

Meer informatie over doneren
Artiesten

Deze toppers doen allemaal met ons mee! Ben jij er ook bij op 15 december?

ImageImageImage
Download de poster

Bijvoorbeeld om boven je bed te hangen of gewoon omdat een unlimited databundel hebt. #Nietomdathetmoetmaaromdathetkan

Let op: De locatie is gewijzigd in Club Smederij. Het adres dat op de poster staat klopt dus niet meer


Download poster

Image