Doneren

Hoe kun je doneren?

Automatische incasso en iDeal

Je kunt eenmalig doneren maar daarnaast kun je ook een 'Vriend van UNITED013' worden door maandelijks, 1x per kwartaal of 1 per jaar te doneren.

Dit kan door het >> formulier hieronder in te vullen. Je wordt daarna automatisch doorgestuurd naar iDeal.

Zelf overmaken

Doneren kan ook direct op onze bankrekeningnummer: NL66INGB0008464604 ten name van Stichting Christelijke Evenementen Tilburg.

ANBI-status

UNITED013 heeft een culturele ANBI-status. Daarmee is jouw gift aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting voor 125%! Dat maakt geven natuurlijk nóg leuker. 🙂

We sturen je trouwens aan het begin van het kalenderjaar een herinnering dat je aan ons gedoneerd hebt. Dan weet je zeker dat je deze gift niet vergeet op te geven.

-Team UNITED013Wat we doen

Het doel van UNITED013 is om christelijke jongeren te laten groeien in hun leven met Jezus. Daarbij focussen we ook op niet-christelijke jongeren met het doel om ze over Jezus te vertellen.

Voorheen bestond er geen initiatief wat jongeren op deze manier kennis liet maken of liet verdiepen in hun geloof met Jezus. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we dit al twee keer hebben kunnen doen. In een club, midden in het centrum van Tilburg.

UNITED013 wordt georganiseerd door Stichting Christelijke Evenementen in Tilburg. Wij hebben geen winstoogmerk en zijn volledig afhankelijk van giften. Dat maakt het vaak spannend om een volgende editie financieel rond te krijgen.

Als je ons een financieel wilt steunen dan zijn we je daar ontzettend dankbaar voor!

Wat we organiseren

Wij organiseren diverse avonden voor jongeren in Noord-Brabant:

  • Christelijk cabaret
  • Christelijke concerten
  • Jongerendiensten
  • Specials (bijv. met Kerst)
  • enz.

Image
Donatieformulier